tirsdag den 9. juni 2015

Jeg har været på "En ny mission"

"En ny mission" skrevet af Tanja Lønberg Rasmussen, udgivet 2015, 4/5 Stjerner.
- Dette er et anmeldereksemplar, venligst tilsendt af Tanja Lønberg Rasmussen.

"En ny mission" er fortsættelsen til "Sarahs skytsengel" - anmeldelse finder i HER

I denne bog følger vi Sarah efter hun er undsluppet sin grufulde eksmand (Ulrik), og taget afsked med Jacob. Efter en lang kamp endte Ulrik bag tremmer, og Sarah tog sønnen med til Paris for, at starte en ny tilværelse. Hun følte ikke, at hende og sønnen Ryan var i sikkerhed i Danmark - heller ikke selvom Ulrik sad i fængsel. I Paris får hun langt om længe stablet en nogenlunde værdig tilværelse på benene, men freden forstyrres idet hun modtager nyheden om Ulriks flugt.

Den skrækslagne Sarah er ikke i tvivl om, at det blot er et spørgsmål om tid, før eksmanden finder dem, og forsøger desperat at forberede sig selv på det øjeblik han viser sig.
Der skal ikke gå længe før det øjeblik kommer...

Ulrik har "soldater" overalt, og med deres hjælp finder han Sarah og deres fælles søn Ryan. Hans eneste ønske er, at få Ryan og se livet ebbe ud af Sarah. Ryan bliver revet ud af Sarahs arme og forsvinder uden spor, men inden Ulrik får klemt det sidste liv ud af Sarah, skal han igennem hendes to soldater.

Uden Sarah er klar over det, har hun haft mere end bare én skygge foruden sin egen - og da skyggerne træder ud af mørket, er hun sikker på, at hun ser spøgelser.


Jeg har ventet på denne bog lige siden jeg læste sidste side af "Sarahs Skytsengel". Det var en "frygtelig" slutning, og jeg kunne ikke affinde mig med hvor den efterlod mig! 
"En ny mission" giver absolut spænding, drama, intriger og kærlighed på højt plan. Forfatteren har endnu engang vist, at hun kan få nerverne til at hoppe, forventningerne til at stige og hårene til at rejse sig. Trods det, at bogen i bund og grund omhandler det samme, og tilmed de samme personer, er den alt andet end kedelig.

Desværre følte jeg også bare, at der var noget der ikke stemte overens - men jeg kan endnu ikke sætte ord på hvad det er. Det eneste der som sådan irriterede mig ved bogen var faktisk slutningen. Den var bare slet ikke hvad jeg havde forventet. Jeg havde forventet noget vildt, noget bombastisk, noget genialt. Luften fes så at sige, lidt ud af ballonen.

Når det er sagt, så var jeg helt vild med, at bogen bryder alle de forestillinger jeg havde, og gav mig overraskelser til det sidste.    
Ingen kommentarer:

Send en kommentar