søndag den 28. september 2014

Bogbloggertræf i Aalborg!


Øjnene er så trætte...

...efter den mest fantstiske oplevelse i går! Jeg havde den fornøjelse, at bruge dagens mange timer, i selskab med de sødeste bogbloggere.
Temaet var H.C Andersen, og arrangørene havde gjort et kæmpe stykke arbejde, for at gøre dagen til noget helt specielt. Timerne flød afsted, alt imens snakken gik...

Nanna Foss og Christina Bonde kom forbi, og stod klar med et lille foredrag om deres bøger, dem selv og deres forhold til os bogbloggere.
Nanna Foss var så elskværdig at give os alle sammen et eksemplar af bogen "Leoniderne" - og tid til at signere havde hun også!
Det første der mødte os, var selvfølgelig et flot pyntet lokale, med et fint dækket bord. Men men men, vi er jo bogelskere, og derfor var det første vi spottede, poserne der var placeret på vores pladser. Det kriblede i fingrene på os alle, og vi ventede spændt på, at vi måtte åbne for godterne.
Posen indeholdt en elskelig gave fra forlaget L&H, nemlig to bøger og en dejlig hilsen.


Det var spændende at høre Christina Bonde fortælle om hendes syn/forhold til os bogbloggere. Det var en rigtig god vinkel, istedet for "kun" at snakke om hendes bøger. Der blev debatteret livligt iblandt os, og man kunne mærke alles passion for emnet...


Christina Bonde, starter debatten til bogbloggertræf!

En tak til Nanna Foss og Christina Bonde for, at de ville deltage i arrangementet, og for den tid de tog til at snakke med os, og besvare spørgsmål!

Timerne gik, og de gik hurtigt. Vi fik spist den lækre mad arrangørerne havde tilberedt (mums!)
Og det blev tid til Gæt&Grimasser, og en sjov lille konkurrence.

Mit hold vandt konkurrencen (GO TEAM!)
Og vi fik alle billetter til Bogforum i Bellacenteret til november. Det var så dejlig en overraskelse, da jeg ikke har været til bog-forum før... og det skal jo bare opleves! Jeg glæder mig helt usigeligt, og er taknemmelig for at de kunne sponsorerer billetterne.

De skønne bloggere: RikkeKathrineLineStineTanjaNenaMetteBirgitteSidselMiaSabinaAnneMichelleGitteIbenRikke S, Louise, SusanneRikke AIreneSimone og Karin
Derudover fik vi en kæmpe bookiebag med hjem, med alverdens spændende bøger og andre bog-godter. Billederne viser en del af de bøger vi fik af de mange sponsorer, til bogbloggertræffet. Jeg glæder mig til at dykke ned i dem, og anmeldelser vil følge her på bloggen.
13 kommentarer:

 1. Det var simpelthen et rigtig godt bogbloggertræf! Og hyggeligt at møde dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var! det bedste sted at befinde sig for "sådan nogle som os":)
   Håber snart vi mødes igen - indtil da må vi skrives ved på bloggen:)

   Slet
 2. Det var så rar en dag - og virkelig hyggeligt at møde en fellow Håls/Flamstedgenser :'D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var jo det helt store! Så føles verden godt nok lille:P
   Sig endelig til hvis du kommer omkring Gistrup, så giver jeg en sjat the;)

   Slet
 3. Så fandt jeg endelig din blog. Hvor var det hyggeligt at møde dig og sikke en hyggelig dag. Glæder mig til at følge din blog :)

  SvarSlet
 4. Jeg var jo lige HER! hihi.. det var super hyggeligt, dejligt at møde dig!
  Du følger bare - så følger jeg også lige med hos dig!:)

  SvarSlet
 5. Bogforum er fantastisk - du kan godt glæde dig! :) Jeg har læst lidt forskellige indlæg om dette bogbloggertræf og tænkte lige, hvordan hænger det sammen med Christian Møgeltoft? Han er nemlig også med på Bogrummet.dk, hvor jeg selv er medredaktør :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig helt vildt! det bliver vidunderligt!!:D
   Åh, jeg er ikke helt sikker idet der var så mange sponsorer - prøv evt. at spørge arrangørerne, jeg har linket til dem i indlægget - Rikke A, Irene, Simone og Karin:)

   Slet
 6. Det var sådan en super hyggelig dag, og rigtig hyggeligt at møde dig. Kan være vi støder på hinnden til bogforum :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også skønt at møde dig:) Ja, lad os da lige finde hinanden og sige hej derovre! kunne da være hyggeligt:)

   Slet
 7. Det var sådan en skøn dag! Og rigtig rigtig dejligt at møde dig :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en helt igennem super skøn og sjov dag! Og rigtig fedt også at møde dig - det er helt mærkeligt, når man i lang tid har siddet herhjemme og fulgt med i din blog!:D

   Slet
 8. Fedt, at du havde en god dag, så er alt jo som det skal være! :D

  SvarSlet