torsdag den 4. december 2014

Min måned med bøger

November er fløjet forbi, og pludselig står december og banker på døren! Min måned har været præget af bogshopping, anmeldereksemplarer og bøger på hylden. Jeg har ikke fået læst så mange bøger som jeg plejer, muligvis fordi nogle har været lidt "tykke" bøger.
Ikke desto mindre har jeg haft en del rigtig gode læseoplevelser, bøger som jeg virkelig har nydt at læse!


"The Girl You Left Behind" af Jojo Moyes.
Endnu et gribende værk af Jojo Moyes, så fuld af kærlighed, men alligevel lidt anderledes end hendes tidligere udgivelser. Jeg kan kun anbefale den til Jer der læser med!

"Spillet om sirenen" af Pernille Vørs.
En erotisk roman som med sikkerhed vil bringe varmer kinder med sig!

"Amerikanske Guder" af Neil Gaiman.
Jeg har endnu ikke kunne blive enig med mig selv, om hvad jeg mener om denne bog. Den efterlod mig følelsesløs, og uden ord. Den var god, men hvor god den var kan jeg altså ikke helt finde ud af.

"Den Fredløse" af C. Evytt.
Jeg er så glad for at jeg valgte at anmelde netop denne bog fra Tellerup, den var så eventyrlig, barsk og gav virkelig sin læser tankestorm.

"The Blue Castle" af L.M. Montgomery.
Dette er helt klart månedens bedste bog! Denne historie er SÅ vidunderskøn, og den sidder stadig i mig!

"Peter Pan og Wendy" af J.M. Barrie
Gensynsglæde med barndommen er altid kærkomment hos mig. Jeg bliver aldrig træt af historien om Peter Pan. Den lod mig forsvinde hen i en evig godnathistorie fuld af mod, latter, eventyr og barnlighed.

"Den kærlighed som sætter fri" af Francine Rivers. - bogen er ikke med på billedet da den pt. er udlånt til min søster.
Denne bog overraskede mig faktisk en del. Jeg valgte tilfældigt at købe den, da titlen lød spændende. Den stod længe på min hylde, før jeg endelig tog mig sammen og befriede den for støvet. Jeg var opslugt, fanget og forelsket i historien.

Alt i alt fik jeg læst 7 bøger i løbet af november, og jeg glæder mig allerede til at se hvad decembers læsning byder mig. Jeg har lige færdiglæst "Mit år med Freya", anmeldelse under udarbejdning, og kommer på bloggen i morgen.


6 kommentarer:

 1. Jeg bliver mere og mere nysgerrig efter, at læse "Amerikanske guder", men altså de der tykke bøger, de er altså lidt skræmmende...

  SvarSlet
 2. Det kunne være fedt at høre din mening! Jeg er nemlig lidt i vildrede som du kan læse;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt kørt fast i "Amerikanske guder", den kan bare slet ikke fange mig lige nu. Jeg synes det er en meget bizar og intetsigende historie. Den kommer desværre på hylden igen :(

   Slet
  2. Det var lige nøjagtig det den var; bizar! Og ingen pointe:/ jeg er heller ikke den store fan af lige præcis den bog af Neil Gaiman...

   Slet
 3. Åh, hvor glæder jeg mig altså virkelig bare mere og mere til at skulle læse "Den fredløse". Jeg håber virkelig på, jeg er ligeså begejstret, som I der har læst den virker til at være :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan jeg godt forstå!! Jeg troede ikke helt den ville være noget for mig, men tog da godt og grundigt fejl!! Hehe

   Slet