fredag den 6. februar 2015

A Room Without Books, Is Like A Body Without A Soul

... Derfor måtte jeg da købe nogle flere bøger til minibiblioteket!

Jeg er en svag sjæl i en bogbutik, en fortabt sjæl på The Book Depository og diverse andre online bogbutikker. Den sidste halvanden måned har jeg slæbt en del bøger ned på mit lille bibliotek. Hvor føles det bare skønt, at fylde hylderne med fantastisk læsestof. Utallige historier venter på mig forude, og jeg nyder at udvælge den næste bog der skal læses.

Denne måned byder desuden også på en book-tour til Århus, sammen med Line - hvor der utvivlsomt kommer flere bøger med hjem. Jeg glæder mig helt vildt til at besøge Vangsgaard, og selvfølgelig også alle de andre bogbutikker.

Men men men, jeg har ikke kun købt og købt. Jeg har også været så heldig, at få fingrene i et par anmeldereksemplarer. "Madam Salvatins Hemmelighed" ankom med den fineste hilsen, efter en lidt sjov mailkorrespondance mellem Morten Ellemose og jeg. Jeg er igang med at læse denne lille bog, og den skuffer bestemt ikke! Anmeldelse kommer senere:)En smule chick-lit/feel-good roman til kun 19 kr. på plusbog.dk.

Denne bog blev udgivet i dag ved Gads Forlag, og den er både flot, og lyder meget spændende!

"Dræb ikke en sangfugl" har længe været på min liste over have-to-read bøger. Den udkom for nylig i denne flotte udgave, så det var jo en passende anledning.

Anmeldereksemplar venligst tilsendt af Tina Campbell. Hun holder desuden en masse foredrag lige nu, omkring social arv og hvordan man bryder den.

Denne flotte udgave af "Looking for Alaska" sprang lige i øjnene på mig, og til sidst sprang den ned i indkøbskurven. Dette er en jubilæums udgave (10 år), som indeholder en masse ekstra materiale og slettede scener. Glæder mig rigtig meget til at læse den!

"Dinas bog" er en klassiker i mine øjne. Så smuk, forfærdelig og hjerteskærende en historie, fortalt i det mest fantastiske sprog. Jeg har læst denne bog for en del år siden, men den måtte med i min samling!

Mine bøger fra B&N Leatherbound har fået selskab af den fineste bog, "The Secret Garden".
Bogen indeholder de flotteste illustrationer. Virkelig stemningsskabende, men desværre er der kun en håndfuld af dem ca. Jeg elsker når bøger gemmer på skønne illustrationer, som afspejler historien.10 kommentarer:

 1. Så skønne læseoplevelser du kan se frem til med alle de dejlige bøger du har købt. Jeg glæder mig til at se hvilke bøger din Book-tur til Århus bringer hjem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha ja! Århus med alle de fristelser - det bliver en farlig affære for min konto!!🙊

   Slet
 2. Hvor er det skønt med bog indkøb:-) Håber at I får den skønneste tur til Århus, og kommer hjem med en masse bog skønheder! Det er godt nok nogle fine bøger du har købt og fået. Glæder mig til, at høre mere om 'Mælkebøttebarn i blomst'. Jeg er også medlem af Plusbogen, og jeg elsker at bøgerne er billige:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Plusbog er paradis for bogelskere heh, billige bøger er godt for min bog-økonomi!! Jeg er også rimelig spændt på at læse den, tror den er barsk og sørgelig - men muligvis med en stærk slutning😊

   Slet
 3. Åhhh, jeg MÅ altså også bare eje den der udgave af 'Looking for Alaska'! :o

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er simpelthen også bare for sej!!😝 Det kan være du kan opstøve den i en Arnold Busck, der købte jeg min (200 kr.)

   Slet
 4. Sikke nogle fine bøger du har fået hentet hjem!
  Især "Dræb ikke en sangful", "The Secret Garden" og så selvfølgelig jubilæums versionen af "Looking for Alaska" er jeg helt forelsket i! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!! Er også dybt forelsket i de bøger😍 intet er bedre end en bog der er lige så smuk udvendig, som den er indvendig!!

   Slet
 5. Sikke nogle fine bøger! Og jeg kan så godt følge dit ræsonnement om, at man jo ikke kan efterlade sit stakkels bibliotek uden nye bøger i alt for lang tid af gangen ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er jo lige det!;)
   Og der er stadig tomme hylder - det er jo synd!

   Slet