søndag den 15. februar 2015

Litterære ulykker i Århus

Så skete det igen. Endnu en tur til Århus, og endnu en stak bøger fulgte med mig hjem. Denne gang tog jeg turen sammen med den skønneste veninde Line, og sammen ransagede vi alle bogbutikker i Århus gågade. 

Alt imens snakken gik om bøger, gode og dårlige læseoplevelser osv. fandt flere og flere bøger vej ned i poserne. Heldigvis havde jeg været så klog, at medbringe en stor rygsæk, og den
blev fyldt til bristepunktet. Tak til Line - for den hyggeligste dag, næste gang rammer vi Boghallen!;)

"A Christmas Carol" af Charles Dickens, "Just So Stories" af Rudyard Kipling, og "The Little Prince" af Antoine De Saint-Exupéry. Disser 3 bøger er købt i den børnefine udagve fra Wordsworth Classics.

"What I know For Sure" af Oprah Winfrey - jeg har ikke lige sat mig ind i, nøjagtig hvad bogen handler om, men muligvis indeholder den tanker om livet, set udfra Oprah's perspektiv. Hun taler så flot, og jeg kan kun forestille mig, at hendes ord er mindst lige så smukke på skrift. Bogen er lille og virkelig bedårende, med silkebånd!


"The Sleeper and The Spindle" af Neil Gaiman. En nyfortolkning af de klassiske eventyr om Snehvide og Tornerose. Bogen indeholder nogle virkelig smukke og detaljerede illustrationer!"Love Letters of Great Men" af Ursula Doyle. En samling af kærlighedsbreve fra blandt andet John Keats, Lord Byron og Beethoven."Fanny Hill" af John Cleland. En erotisk klassiker, som jeg længe har haft et godt øje til.


"The Book of Tomorrow" af Cecelia Ahern. En bog om bøger kan man umuligt modstå!
"Among Others" af Jo Walton. En fantasy roman om sort magi, hekse og båndet mellem søskende (tror jeg nok!)


"Shadow of the Wolf" af Tim Hall. En slags nyfortolkning af eventyret om Robin Hood. Vi får historien fra en ny vinkel, og med helt andre sandheder. Jeg glæder mig enormt meget til at begynde på denne bog, og se hvad Tim Hall har at byde på. Den lyder virkelig interessant og dyster!


8 kommentarer:

 1. Hold da op! Virkelig spændende udvalg af bøger :) Jeg har selv kig på Fanny Hill og jeg har længe overvejet Among Others, som jeg ikke har hørt andet end godt om, efter hvad jeg har hørt rummer den også sci fi elementer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Er simpelthen også ellevild med min bogstak! Der er lidt til en hver anledning;)
   Fanny Hill var på udsalg til 30 kr. i Bog&idé:O
   Among Others lyder virkelig spændende, og så er det indenfor en genre jeg ellers ikke gør mig så meget i. Glæder mig til at se om jeg kan blive hooked;)

   Slet
 2. Svar
  1. Tak!:)

   Hele vejen igennem Århus by, gik jeg med min tunge rygsæk og sang "Im so happy, Im so happy!" haha:P

   Slet
 3. The Sleeper and the Spindle er simpelthen bare så fin! Har selv lige færdigskrevet min anmeldelse der kommer på bloggen inden for den nærmeste fremtid.
  Det er bare en skøn læseoplevelse all-round!
  Og ellers bare en rigtig lækker stak du har samlet dig! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg læste The Sleeper and the Spindle i går, og er rimelig vild med den!:D glæder mig til at læse din anmeldelse! Gaiman skuffede mig desværre med Amerikanske Guder, men nu får han da lig en chance til;)

   Slet
 4. Hvor er det en flot udgave af "Fanny Hill".

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!😊 den fangede også mit øje hurtigt med den fine røde farve!

   Slet