lørdag den 28. marts 2015

New books on the blogFebruar og marts måned er fløjet forbi, og jeg har nu indset, at jeg stort set ingen bøger har købt! Postkassen har ikke gemt på pakker fra TBD, Plusbog eller saxo. Jeg ved ikke hvordan jeg har det med dét, men min konto er da glad. Jeg giver min eksamensstress skylden for min skrumpede læsetid - og bogkøbstid! Ikke desto mindre, har jeg været så heldig at modtage nogle anmeldereksemplarer, både fra Tellerup og Plusbog, så mange tak til dem.


Jeg faldt over et super godt tilbud på Kate Morton' bøger i Føtex, og snuppede dem med mig hjem! Jeg har hørt en masse gode ting, og læst mange fine anmeldelser af hendes bøger - så jeg kunne jo ikke modstå de flotte hardbacks til 69 kr.

Det varer dog ikke længe før jeg besøger TBD igen, da jeg har en del bøger, som jeg virkelig gerne vil eje! Bøger som jeg er total stresset over, at jeg ikke har stående trygt og godt på min hylde.


1 kommentar:

  1. En dejlig stak bøger du har fået hjem til hylden :) Det kunne være jeg skulle en tur forbi Føtex og se om de har flere af de Kate Morton bøger. Jeg har de to men mangler "En velbevaret hemmelighed".

    SvarSlet