onsdag den 20. august 2014

Elskede Elijah - af Christie Watson


"Elijah, min dejlige dreng. Du er elsket med en kærlighed, hvis lige verden aldrig har set".

"Elskede Elijah" er historien om en dreng, som bliver offer for hans mors problematiske sind, og religion. Elijah's mor kommer fra Nigeria, men flytter til London sammen med hendes mand Akpan, og kort tid efter føder hun Elijah.

Alle problemerne begynder at vælte ind, da Akpan bliver dræbt i en bilulykke, og Deborah(Elijah's mor) står alene med deres lille søn.

Deborah begynder at få b.la. tvangstanker og paranoia, og mister balancen i livet.
Hun er ikke i stand til at tage sig af Elijah, som sulter og græder hele tiden.
Deborah tager Elijah med i sin kirke for at søge hjælp.

Præsten mener at der er en ond troldmand der har besat Elijah, og at det er derfor at Deborah's liv er i ubalance. Herefter begynder uddrivelses-ritualerne på den stakkels Elijah, med gift, syre-bad og tortur.

Da ingen af disse midler hjælper på "troldmanden", forsøger deborah selv at tvinge troldmanden ud af hendes søn… dette resultere i et akut besøg på sygehuset, hvor Elijah bliver reddet fra hans mor!

Elijah oplever at blive sat i flere plejefamilier, inden han ender hos Nikki og Obi - men det store spørgsmål er, om Nikki og Obi's kærlighed, kan drive troldmanden på flugt?
Får Elijah nogensinde fred og lykke i livet?


En fantastisk overraskende bog! Den var umulig at lægge fra sig, og det var endnu mere umuligt at stoppe det kaos af tanker der optog mit hovede, så snart jeg stoppede med at læse.
"Elskede Elijah" har i den grad givet mig stof til eftertanke, og givet mig et andet syn på adoptionsbørn med særlige behov. 

Den her bog, er en vidunderlig gave til os læsere!!  


Ingen kommentarer:

Send en kommentar