mandag den 25. august 2014

Læserne i Broken Wheel anbefaler (af Katarina Bivald)

Læserne i Broken Wheel anbefaler… af Katarina Bivald, udgivet 2014. 4/5 stjerner


Sara er fra Sverige, Amy fra Iowa, USA. Deres forhold bliver bygget op omkring deres udveksling af breve, og deres fælles kærlighed for bøger. Amy tilbyder Sara at besøge hende i Iowa, og Sara takker ja! Idet Sara når frem til Broken Wheel, finder hun ud af at Amy pludselig er død. Sara befinder sig i en lille flække, som knap nok er en by, og uden sin ven Amy, føler hun sig fortabt. Skal hun mon vende tilbage til Sverige?

Sara bestemmer sig imidlertid for at blive, da Amy's venner byder hende velkommen, og forsikre hende en god behandling. Sara bor i Amy's hus, og blandt Amy's bøger finder hun håb, og ikke mindst ideen til at åbne i boghandel i Broken Wheel, med Amy's bøger.

Den lille by vågner langsom op takket være Sara's energi, og Sara oplever for første gang i hendes liv ægte venskab, udover dem hun finder i bøgerne. Ligesom hun for første gang oplever kærligheden da hun møder Tom, og deres forhold blomstrer i takt med hver side man vender.

Dog truer udløbsdatoen for Sara's visum… men byens indbyggerne finder på en fuldstændig skør, men ikke helt så tosset plan, for at beholde Sara…

Læserne i Broken Wheel er en absolute feel-good roman, med alle de rigtige ingredienser! Bøger, kærlighed, drama, og stærke relationer.
Bogen er fuld af finurlige personer, som giver anledning til en del grin, fantastiske personligheder, som man sent vil glemme!
Fortællingen er virkelig hjertevarm, og hele Broken Wheel fremstår tydeligt i ens indre mens man læser.

Jeg kan helt klart anbefale at man læser denne bog, på en glad sommerdag, eller på en kold vinterdag - uanset hvad, så skal den i hvert fald nok holde Jer varm om hjertet!<3Ingen kommentarer:

Send en kommentar