fredag den 23. januar 2015

GIVEAWAY #1

Det er en kold fredag! Hænder og næse bliver røde, og kroppen gennemfrosset og søvnig. Derfor vil jeg gerne varme Jer der læser med her på bloggen.

Jeg har valgt 3 børne/ungdoms-bøger, i det børnefine design fra Wordsworth Classics. Udgaverne er med illustrationer, og de er i sandhed fuldendt skønne! 

I skal blot efterlade en lille kommentar til dette indlæg, hvor i fortæller mig hvilken bog i glæder jer mest til at læse i 2015.

Husk at skrive mail, så jeg kan kontakte vinderen.

Konkurrencen løber til og med den 1. februar, herefter bliver der trukket lod.

28 kommentarer:

 1. Åh, de er fine! De måtte meget gerne komme hjem til mig og pryde mine hylder ;-)
  Jeg glæder mig rigtig meget til at læse Britt-Marie var her af Fredrik Backman. Jeg læste En mand der hedder Ove i udgangen af 2014, og den var bare så god og hjertevarm på den fede måde, så jeg glæder mig til forhåbentligt, at få samme følelse igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov. Glemte min email. idamoelmer (at) gmail (dot) com

   Slet
  2. "Britt-Marie var her" og "En mand der hedder Ove" står og venter troligt på mine hylder! Min kæreste læste sidstnævnte, og ELSKEDE den!

   Slet
 2. Sikke en dejlig konkurrence på en meget kold, og lidt trist fredag!
  Der er mange bøger jeg glæder mig til at læse, og hvis jeg skal vælge en ud så må det blive 'Dronningens Dame' fra Politikkens forlag. Jeg elsker historiske romaner:-)
  Min mail: crossingjourneys@hotmail.com
  Du må nyde fredagen rigtig meget:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var simpelthen en alt for trist og grå dag! Hvis du er medlem af Plusbog.dk kan du få "Dronningens Dame" til 19 kr. og "Bastarden" til 99 kr.
   Historiske romaner fylder også en del af mine hylder - og jeg glæder mig til at læse flere!:)

   Slet
 3. Jeg glæder mig rigtig meget til at læse Hende du forlod af Jojo Moyes. Jeg håber det bliver en lige så fantastisk læseoplevelse som Mig før dig og Det sidste brev fra din elsker var

  louisehede1989@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg læste "Hende du forlod" for et stykke tid siden (på engelsk) og du kan virkelig godt glæde dig! Jeg var i hvert fald helt opslugt af historien!

   Slet
 4. Jeg glæder mig enormt meget til at læse næste bog i spektrum-serien af Nanna Foss
  Den første bog var virkelig god.

  Sofie.slott@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Den har virkelig også hittet stort! Jeg har ikke læst én eneste dårlig anmeldelse:) Håber den næste bliver mindst lige så god.

   Slet
  2. Ja, den har en del at leve op til. :)

   Slet
 5. Flotte bøger.. Deltager dog ikke i konkurrencen (læser kun dansk) men derfor kan jeg jo godt fortælle at jeg glæder mig meget til at Camilla Läckberg udgiver endnu en bog i hendes skønne krimi serie :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tanja! Det er helt i orden at du ikke deltager - dejligt at du efterlod en kommentar alligevel! Vil altid gerne høre, hvilke udgivelser andre læsere ser frem til:)

   Slet
 6. Jeg vil gerne være med i lodtrækningen.😊 Jeg ser frem til at skulle læse 3. bind i krimiserien om Niels Bentzon af A. J. Kazinski. Jeg var dybt opslugt af Den sidste gode mand og Søvnen og døden og ved at forfatterne er i gang med 3. bd.
  camillachrdk@yahoo.com

  SvarSlet
  Svar
  1. De bøger har også fået rigtig fine anmeldelser! Håber ikke du skal vente for længe på 3. bd.;)

   Slet
 7. Jeg vil gerne være med i lodtrækningen.😊 Jeg ser frem til at skulle læse 3. bind i krimiserien om Niels Bentzon af A. J. Kazinski. Jeg var dybt opslugt af Den sidste gode mand og Søvnen og døden og ved at forfatterne er i gang med 3. bd.
  camillachrdk@yahoo.com

  SvarSlet
 8. Så fin en konkurrence - den må jeg da deltage i! Der er rigtig mange bøger jeg glæder mig til at læse i 2015, men udover den nye Jojo Moyes, må det blive Det uendelige hav af Rick Yancey - andet bind i serien om Cassie vi mødte i Den 5. bølge. Jeg forventer store ting af den bog!

  line_dalbro_schaumann@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ak ja, Jojo Moyes!<3 kan kun anbefale "Hende du forlod". Jeg glæder mig til at se om "Det uendelige hav" kan imødekomme dine høje forventninger!:)

   Slet
 9. Åh, der er jo virkelig mange at vælge imellem. Jeg glæder mig til en del nyudgivelser, men samtidig glæder jeg mig også til at få læst en masse af de bøger, som står ulæste på mine hylder. Lige nu tror jeg dog, at jeg glæder mig aller mest til "Som stjerner på himlen" af Jennifer Niven. Det lyder nemlig som en bog, jeg virkelig vil komme til at elske :)

  funny94girl@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Man er jo solgt allerede ved titlen; "Som stjerner på himlen" - smukt!

   Slet
 10. Sikke en vidunderlig giveaway! Krydser alle mine små tykke fingre! :D
  Uhh. Men det er et svært spørgsmål! Jeg glæder mig i hvert fald til at få læst noget mere af herlige Holly Black. Blandt andet hendes nye udgivelse 'The Darkest Part of the Forest' :)

  rikkestavski@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh ja! Den har jeg godt hørt om - men synes ikke jeg kunne finde den på Bookdepository? Jeg glæder mig til at se hvad du får læst af Holly Black!

   Slet
 11. Skøn konkurrence med skønne præmier, men det er da godt nok et pokkers spørgsmål :D Der er jo vildt mange bøger, jeg glæder mig til, men samtidig er det mig komplet umuligt at finde en haha :D
  Men jeg tror jeg ender med at vælge Leoniderne. Den står jo bare på min reol og kalder på mig hele tiden :O

  SaHyms@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved godt det er super svært kun at nævne én bog!:)
   Jeg har endnu ikke selv læst "Leoniderne" - men den har jo fået et hav af gode anmeldelser, så jeg tror du har noget godt i vente!;)

   Slet
 12. Skøn giveaway, Astrid! Jeg glæder mig sådan til den nye udgivelse af Neil Gaimans noveller og andet godt fra hans forfatterskab. Den sidste jeg læste "Smoke and Mirrors" var virkelig en skufelse uden lige.

  windblownpages [a] hotmail [dot] dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tark!!:) Jeg var rigtig skuffet over "American Gods", men jeg ser frem til at læse nogle af hans andre værker!

   Slet
 13. Åh, sikke en fin giveaway! :D

  Jeg glæder mig rigtig meget til at læse "Invaded" af Melissa Landers, efter at have læst den fantastiske "Alienated"!
  Ih og Julie Kagawas "The Forgotten Crown", der er en fortsættelse på hendes "The Iron Fey: Call of the Forgotten" serie. <3

  hulgaard92@hotmail.com

  SvarSlet
 14. Åh sådan nogle søde bøger, de er da bare for søde. Jeg har allerede de to af dem i en anden udgave, så jeg deltager ikke i konkurrencen denne gang :) Held og lykke til alle I andre :)

  SvarSlet